In situatia in care impotriva dumneavoastra exista o acuzatie de malpraxis sau exista riscul formularii unei astfel de acuzatii, puteti sa primiti sfaturile si opiniile de specialitate necesare si adaptate situatiei din partea avocatului specializat in malpraxis medical.

De asemenea, impreuna cu avocatul specializat in malpraxis medical, puteti infrunta mai usor plangerile si acuzatiile de malpraxis in fata instantelor de judecata, Politiei, Parchetului precum si instantelor disciplinare.

Daca sunteti proprietarul, patronul sau directorul unui spital, policlinica sau al unei alte unitati medicale puteti beneficia de consultanta si consilierea necesara pentru implementarea tuturor procedurilor legale in scopul prevenirii malpraxisului institutional. Analizam impreuna modul in care este organizata si functioneaza unitatea dumneavoastra si va propunem acele solutii prin care sa evitati plangerile si acuzatiile de malpraxis.
Prin aceasta imaginea policlinicii, centrului medical sau cabinetului nu va fi afectata, din contra, calitatea actului medical va creste, beneficiind de aprecierea pacientilor dumneavoastra.

In cadrul congreselor, conferintelor, cursurilor si seminariilor organizate pentru instruirea cadrelor medicale la care particip in calitate de lector aveti posibilitatea sa aflati vulnerabilitatile care pot conduce la formularea unei acuzatii de malpraxis si mai ales solutiile practice pe care sa le adoptati pentru activitatea zilnica.

Pentru orice problema puteți să mă contactati folosind pagina de contact sau prin e-mail la: avocatsava@gmail.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *